Even kennismaken? Bel ons op 06-48121778

Startpunt voor Ondernemen Sinds 2008 ? Boekhouder Antwerpen Logo

OVER ONS & DIENSTEN

Over Ons

gallery/img_10e8510cc017-1

Bachelor in het Bedrijfsmanagement

ACCOUNTANT SUPPORT  RICHT ZICH ZOWEL OP DE PARTICULIERE MARKT ALS OP DE ZAKELIJKE MARKT. BIJ DEZE LAATSTE GROEP RICHT DE PRAKTIJK ZICH ZOWEL OP MKB-ONDERNEMERS MET PERSONEEL ALS OP DE ZOGENAAMDE ZZP-ERS. EEN DANKBARE GROEP OM TE VOORZIEN VAN FISCALE HULPMIDDELEN. OOK ADMINISTRATIEKANTOREN KUNNEN EEN BEROEP DOEN VOOR (AD HOC) AANGIFTE- EN ADVIESWERKZAAMHEDEN.

 

DE WERKZAAMHEDEN STREKKEN ZICH UIT VAN HET VERZORGEN VAN ALLERHANDE BELASTINGAANGIFTEN (INKOMSTENBELASTING, OMZETBELASTING, VENNOOTSCHAPSBELASTING, SCHENKBELASTING, ERFBELASTING, DIVIDENDBELASTING) TOT HET VERSTREKKEN VAN DE MEEST UITEENLOPENDE BELASTINGADVIEZEN. DE FISCALIST IS GESPECIALISEERD IN FISCALE VRAAGSTUKKEN OP HET GEBIED VAN DE INKOMSTENBELASTING, VENNOOTSCHAPSBELASTING, OMZETBELASTING, SCHENKBELASTING EN ERFBELASTING. 

 

Onze diensten

Het klantenbestand varieert van kleinhandelaars tot managementvennootschappen. Onze dienstverlening is vooral gericht op kleine – en middelgrote ondernemingen. Dit zijn naast de algemene vennootschapsvormen zoals eenmanszaken, VOF en B.V. 

Elke klant krijgt een dienstverlening volgens zijn wensen en noden. Deze worden samen met de klant overlegd en bepaald. Een individuele aanpak is gegarandeerd voor elke dossier. Bij ons bent u geen nummer!

ACCOUNTANT SUPPORT  (BILAL ADOUI) VERZORGT UW ADMINISTRATIE TOT IN DE PUNTJES EN VERSTREKT PRAKTISCHE EN BRUIKBARE BELASTINGADVIEZEN OVER ALLERHANDE FISCALE ONDERWERPEN TEGEN EEN ZEER GUNSTIG EN CONCURREREND TARIEF. ADMINISTRATIE DESKUNDIGE (B. ADOUI) IS ALS ZELFSTANDIG GEVESTIGDE BELASTINGADVISEUR AANGESLOTEN BIJ HET REGISTER BELASTINGADVISEURS. EEN BETROUWBARE CLUB DIE GARANT STAAT VOOR KWALITEIT TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS. BILAL ADOUI HEEFT RUIM 15 JAAR ERVARING IN DE FISCALE PRAKTIJK. ZOWEL VOOR BELASTINGAANGIFTEN ALS BELASTINGADVIEZEN BENT U BIJ HEM AAN HET JUISTE ADRES.

Onze klanten zijn actief in verschillende sectoren zoals o.a. kapperzaken, zorgverleners, bouw, horeca en detailhandel.

Copyright 2020